Nieuws

Nieuws

Verslag week 17

AdministratiefPosted by Jeroen Corten Mon, February 26, 2018 19:30:35

Opnieuw maar een ploeg die verliest, B-ploeg stunt!

De wedstrijd van onze A-ploeg is verplaatst naar 31 maart.

De B-ploeg had een belangrijke wedstrijd in Berlaar B. De winnaar van dit duel deed een gouden zaak in de strijd om het behoud, de verliezer kwam in de problemen. Dit hadden de jongens van Berlaar duidelijk ook begrepen en ze pakte uit met een zeer sterke opstelling, Lauren Enghien werd uit eerste nationale gehaald om mee te versterken. Onze ploeg wist dat het zeer moeilijk ging worden maar wilden toch proberen een gelijkspel af te dwingen. De start was goed met de kopmannen die een 0-2 op het bord konden zetten. Later was Lauren veel te sterk voor Tim maar Kevin kon de eerste stunt laten optekenen. Met zeer sterk tafeltennis klopte hij de B4 met 3-0. De eerste kloof was gemaakt. Yves en Bernard zorgden opnieuw voor 2 matchen en ook Tim kon zijn stunt van in de heenronde tegen de B4 herhalen. Zowaar 2-6 bij de rust! Na de rust een nog straffere prestatie. De B was onder stoom en Berlaar zakte in mekaar. Enkel Bernard moest nog zeer nipt zijn meerdere erkennen tegen Lauren. 3-13 was dus de ongelooflijke eindstand voor onze jongens. Kapitein Yves zei dat hij geen van zijn 3 ploegmaats ooit zo sterk had zien spelen, heel mooie ploegprestatie dus! Door deze overwinning staat onze B-ploeg op de 5de plaats, zeer mooi, maar wel nog maar 5 punten boven een degradatieplaats. Blijven opletten dus maar ook even genieten van deze overwinning.

Ook de C-ploeg moest op zoek naar een overwinning thuis tegen Diest. Onze jongens hadden dit duidelijk begrepen en lieten een duidelijke overwinning optekenen. Met 15-1 werden de troepen van Diest huiswaarts gestuurd. Een overwinning die deugd deed voor de C. Ze klimmen zo naar de 7de plaats. Als deze ploeg volledig kan blijven spelen mag dit geen probleem vormen.

De D-ploeg had weinig problemen met de 6de in de stand Meerdaal F. Na een paar uur stond er 14-2 op het bord. Onze ploeg blijft eerste staan in het klassement al geven Werchter en Lembeek geen krimp. Nog niets beslist hier.

Onze E-ploeg is de laatste weken op dreef gekomen en dit had Overijse ook opgemerkt. Zij kwamen zwaar versterkt op bezoek bij ons. Op voorhand een onmogelijke opdracht. Onze ploeg was heel de avond op achtervolgen aangewezen. In het 2de gedeelte werd de kloof echter kleiner maar gedicht kregen we ze niet meer. 7-9 verlies hier. Een spijtige nederlaag maar wel zeer goed gespeeld van onze E-ploeg.

De F-ploeg kreeg maar 3 spelers van Vilvo op bezoek. Hier wist onze mix van jong en oud wel raad mee. Vilvo werd met 12-4 naar huis gestuurd, Alain bleef foutloos.

De G-ploeg heeft tot nu toe maar een keer punten laten liggen, een gelijkspel in Werchter. Vrijdag kwam datzelfde Werchter op bezoek, voor ons een teken om revanche te pakken. Familie Vandenschrick aangevuld met Marcel zorgden voor een mooie wedstrijd die met 10-6 werd gewonnen door ons. De titel begint dichtbij te komen..

Onze jeugd van de F-ploeg blijft door de play-downs razen. Nu was Tacko er aan voor de moeite. 5-11 was de einduitslag hier, Janne en Mon tekenden voor 4stuks.

Volgend weekend is er een vrij weekend, wel kan u gaan genieten van het BK A op zaterdag en zondag. Hopelijk gunt men Kev een wildcard. • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post39

Uitslagen Provinciaal Kampioenschap

AdministratiefPosted by Jeroen Corten Mon, January 15, 2018 19:34:30
Enkel:

Heren E:

Een mooie 2de plek voor onze nieuwe aanwinst Wouter Vercammen. Van dit talent gaan we nog veel horen.

Was er nog nieuws voor de familie Vercammen?

En of! Oudere broer Dries ging met de trofee van beste C-speler!! naar huis.
Het moet wel gezegd worden, Kevin Garcia was niet beschikbaar die dag.

Heren B:

Fantastisch parcours van Hendrik Vandeput met een zilveren plak als resultaat.
Ook Bernard was on fire die dag.

Dames NG:

Een schitterende overwinning voor Janne Dezaeyer! Zus Koba wist de 3de plek te bemachtigen.
Knap resultaat van onze youngsters.

Dubbel:

Heren NG:

Mon Aerts nam een goede beslissing door met Marcel Velle te dubbelen, wat een mooie 2de plek opleverde.

Gemengd NG:

Ook hier vinden we Mon Aerts terug! Winst met Janne Dezaeyer.

Broer Leander Dezaeyer wist met zus Koba brons te halen! Het zit blijkbaar in de genen.

Heren E:

Wouter en Benny moesten in de halve finale het onderspit delven, maar behaalden toch een mooie 3de plek!

Heren C:

Zeer knappe 3de plek voor JP en Glen!

Gemengd C:

Winst voor het eeuwige duo Vandenbroeck - Vancauwenbergh; Nog eens het BK winnen?

Elien wist ook samen met Eulalie de dames C te winnen; dat ze de enige inschrijving waren hoeven we eigenlijk niet te schrijven.

Janne toont aan dat ze gouden medailles verzamelt door met zus Koba bij de dames NG ook het hoogst haalbare te behalen! 3 op 3; sterk!

Deze resultaten tonen aan dat onze club zijn mannetje staat op de Provinciale Kampioenschappen. Met heel wat medailles van onze youngsters lijkt onze toekomst verzekerd. Een mooie pluim naar onze jeugdtrainers voor hun wekelijkse inzet.

 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post38

Speelweek 12

AdministratiefPosted by Wouter Corten Mon, January 15, 2018 16:51:20

Smash zet de terugronde goed in!

Tiege B kreeg jammer genoeg niet genoeg spelers bij mekaar en zo kregen onze mannen van de A-ploeg een week langer rust.

De B-ploeg nam het thuis op tegen provinciegenoot Hurricane, een wedstrijd die gewonnen moest worden voor onze B-ploeg. De start was goed met een 7-1 kloof aan de rust, daarna gingen we verder op dit elan. 13-3 was de eindstand. Onze B-ploeg komt stillaan meer op een veiligere plaats in het klassement maar hier is alles nog mogelijk.

De C-ploeg trok zaterdagnamiddag naar Dilbeek en kreeg daar een zeer sterke tegenstander voorgeschoteld. Met 3 B-spelers was Dilbeek te sterk maar Sven kon er toch eentje verslaan. 12-4 nederlaag hier.

Ook de D speelde in Dilbeek, hier was onze ploeg duidelijk sterker en dit was ook duidelijk in de eindstand. 3-13 overwinning. Sterke ploegprestatie.

Onze E-ploeg kon jammer genoeg geen punten meepikken uit Meerdaal, 10-6 werd het hier. Ze staan ondertussen op een 9de plaats, uitkijken hier!

Onze F-ploeg speelde zaterdag in Tacko een wedstrijdje 3 tegen 3. Onze ploeg kon 6 van de 9 wedstrijden winnen waardoor er een 6-9 overwinning op het bord stond. Zij staan hierdoor mooi 5de.

De G-ploeg blijft door 5de provinciale razen, familie Vandenschrick en Marcel zorgden voor een 6-10 overwinning in den Hoek. Zij blijven uiteraard op kop van de rangschikking.

Onze jeugdploeg heeft de terugronde met een stevige prestatie ingezet! Thuis konden ze Tacko verslaan met maar liefst 14-2!

Volgende week spelen veel ploegen tegen toppers uit hun reeks, een extra tandje bij op training kan dus zeker geen kwaad. • Comments(1)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post37

Recreatief tafeltennis

AdministratiefPosted by Yves Sannen Wed, November 30, 2016 16:54:32
RECREATIEF TAFELTENNIS te AARSCHOT ! Vanaf donderdag 8 december biedt tafeltennisclub Smash Dolfijn GRATIS de mogelijkheid aan om op donderdagavond van 20 tot 22 uur recreatief te komen tafeltenissen en dit in de nieuwe SPORTHAL COLLEGE , Bekaflaan te Aarschot. Wil je eens graag een balletje slaan met andere geinteresseerden dan kan dat ! Enige wat je dient mee te brengen is een goed humeur , sportieve kledij en sportschoenen ! Tafeltennispaletten en alle andere sportgerief zijn ter plaatse beschikbaar! Deze actie loopt tijdens gans de maand december , je kan vrijblijvend komen proeven van deze leuke sport. Indien je wenst kan je steeds raad vragen aan een begeleider die je graag de regels uitlegt. Mensen die geinteresseerd dit melden via PB of via een mailtje hans.geyskens@telenet.be

 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post36

week 8 deel 2

AdministratiefPosted by Yves Sannen Mon, November 14, 2016 14:00:58

De A-ploeg speelde thuis tegen Malonne, de eerste in de stand en de grote favoriet op de titel. Een zo goed als onmogelijke opdracht voor onze A-ploeg dus. Bij de rust stond het dan ook 1-7. Eddy had toen knap Degros geklopt, voor hem de eerste nederlaag van het seizoen. Na de pauze hetzelfde beeld, onze spelers speelden goed maar de tegenstander was net iets beter. Yves en Eddy konden nog elk een match winnen, 3-13 was de einduitslag.
Onze B-ploeg kreeg met Werchter A maar 3 tegenstanders op de vloer. Snel werd er hier een grote kloof geslagen en was de eindstand 13-3 voor onze B-ploeg. Kevin en Niels bleven foutloos. Onze B staat nu op de 3de plaats op 1 punt van de nrs 1 en 2.

De E-ploeg speelde thuis tegen Hurricane, die op papier niet veel zwakker waren als onze ploeg. De wedstrijd ging gelijk op, bij de rust 5-3 voor ons. Na de pauze ging het zo verder, eindstand 10-6. Uitblinker was Jarne Vanderspikken die zijn 4 wedstrijden kon winnen.

De F-ploeg speelde ook tegen 3 man, hierdoor werd er ook gewonnen, met 9-7 deze keer. Alain was in grote doen want hij kon al zijn tegenstanders kloppen.

G-ploeg kon ook weer winnen, met kopmannen Jeroen en Eric die er elk 4 winnen kan er niet veel gebeuren natuurlijk. Marcel en Quinten konden ook elk een wedstrijd winnen waardoor de einstand 10-6 werd. Ze klimmen zo naar de 5de plaats.

De jeugd van de H-ploeg moest zijn meerdere erkennen in de oudere en sterkere spelers van Diest. 16-0 werd het hier al heeft onze jeugd zich weer goed geamuseerd en veel bijgeleerd. • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post35

week 8

AdministratiefPosted by Yves Sannen Mon, November 07, 2016 21:40:46

Afgelopen weekend werden er 3 wedstrijden gespeeld, de A-ploeg speelde hun wedstrijd van speeldag 7, de C en D trokken naar Hurricane voor hun wedstrijd van speeldag 8.

Op het laatste moment werd de A-ploeg nog gewijzigd door een blessure, eens in Lauwe zagen we dat zij met hetzelfde probleem zaten. Een kans dus voor de heren van de A. De start was goed maar Lauwe kwam terug en bij de rust was het 4-4. De wedstrijd bleef gelijk opgaan tot Bernard, die terug zijn goede vorm heeft terug gevonden, en Niels beiden konden winnen en ons zo op 6-8 zette. Dries kon het in zijn laatste wedstrijd afmaken en zo een mooie 7-9 overwinning voor de A die voor veel vreugde zorgde bij de ploeg.

C-ploeg speelde vrijdag in Hurricane, een zeer moeilijke verplaatsing naar een sterke ploeg. Jeroen, Merten en Hans konden knap elk 1 wedstrijd winnen, Rudi kon jammer genoeg geen match winnen. 13-3 dus, volgende weken moeten er punten gepakt worden.

Voor de D hetzelfde verhaal, ook zij botsten op een sterke tegenstander. Yves Sannen zorgde wel voor de stunt van de avond door als D6 een C4 te kloppen. Kristel kon ook nog een wedstrijd winnen en zo werd het dus 14-2.

Dit weekend zijn vrijdag 3 wedstrijden thuis en zaterdag 2, iedereen welkom! • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post34

Week 5

AdministratiefPosted by Yves Sannen Wed, October 19, 2016 20:34:10

Enkele belangrijke overwinnngen

Onze A-ploeg speelde thuis tegen titelkandidaat Hoeselt A, dat met 3xB2 en D6 aantrad. Onze spelers konden de D6 winnen maar tegen hun sterke B2's was weinig tot niets te doen. Onze A-ploeg staat nu op een 9de plaats, toch opletten hier.

Voor onze B was het belangrijk om terug aan te knopen met een overwinning na de 2 opeenvolgende nederlagen. De B stond scherp en Diest werd het slachtoffer van dienst, 15-1 voor onze jongens van de B en zo kunnen ze stillaan terug naar boven kijken in het klassement, ze staan op de 4de plaats nu.

In de C-ploeg hadden we veel afwezigen dus werd er hier met een verzwakte ploeg gespeeld. James speelde echter een heel goede wedstrijd door 3 matchen te winnen, we zijn blij om terug over de beste James te beschikken, volhouden zo! De andere spelers konden niets winnen en hierdoor werd er met 13-3 verloren.

Onze D-ploeg had de belangrijkste wedstrijd van het weekend, ze speelden in Blauwput die samen met de D op de laatste plaats stonden. Bij de rust stonden we 5-3 achter maar van twijfel was er geen sprake en we kwamen terug tot 6-6. Jeremy kon toen zijn 2de wedstrijd van de avond winnen en zo kwamen we op 7-7. Aan de kopmannen dan om het af te maken en dat deden ze ook. Jeroen en Merten zetten de 7-9 uitslag op het bord. Merten zette een knappe 4 op 4 neer en had een groot aandeel in de winst maar dit was vooral een ploegprestatie, knap jongens!

De E-ploeg kon thuis overtuigend winnen van Essenbeek met 13-3. Antoon lijkt de goede vorm weer te pakken te hebben, hij kon zijn 4 wedstrijden winnen. Hierdoor klimmen ze in het klassement naar de 6de plaats.

Onze F-ploeg zette met een goede teamprestatie Diest aan de kant met 11-5, ook zij staan op de 6de plaats.

De G-ploeg kon ook thuis winnen van Overijse met 11-5. Hier waren de kopmannen in grote doen, Jeroen en Eric wonnen beide hun 4 wedstrijden.

Onze jeugdploeg kende een spannende namiddag in Leuven maar kwam jammer genoeg met lege handen naar huis, er werd met 10-6 verloren.

Volgende week hopelijk terug zoveel positieve matchverslagen! • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post33

Week 4

AdministratiefPosted by Yves Sannen Mon, October 10, 2016 23:05:20

Wisselende resultaten.

Onze A-ploeg vertrok onvolledig naar het sterke Chatelet dat aantrad op volle sterkte met 3xB2 en B4. Onze jongens konden zich nog goed verweren en keerden met een 12-4 nederlaag terug naar Aarschot. Hopelijk komen hier binnenkort toch nog eens punten uit de bus voor de A.

Onze B-ploeg had een lastige verplaatsing naar Vilvo. Er werd goed gestart met een 1-3 voorsprong maar bij de rust was het toch 5-3 voor de thuisploeg en deze achterstand kreeg de B niet meer gedicht. Een pijnlijk 9-7 verlies, zeker als je ziet dat er 4 wedstrijden in de 5de set werden verloren. Verder is er nog niets verloren of gewonnen voor de B, ze staan op de 4de plaats, 2 punten voor de 11de, maar ook maar 2 achter de 2de in de stand.

De C-ploeg speelde thuis tegen Essenbeek die gelukkig onvolledig waren gekomen. Onze C-ploeg kon hiervan profiteren door met 10-6 te winnen. Hierdoor komen ze vlak onder de B-ploeg te staan op de 5de plaats. Hopelijk kunnen onze jongens blijven groeien in deze reeks en zo nog mooie resultaten neerzetten.

De D-ploeg beleeft een moeilijk seizoen, zaterdag konden ze weer niet volledig spelen en dan wordt het moeilijk. Jarne was de invaller maar die deed meer dan zijn werk door 1 wedstrijd te winnen. Jammer genoeg was Diest toch iets sterker waardoor er met 5-11 werd verloren. Volgende week moeten er punten worden gehaald tegen Blauwput.

Onze E-ploeg speelde voor de 2de week op rij in Werchter. Bij de rust stonden we 5-3 in het krijt, nadien werd het zelfs 8-4, maar toch kwamen onze jongens terug. Een gelijkspel werd nog behaald, uitblinkers waren hier Omer en Jos.

De F-ploeg had een rustige namiddag in TTGB, Het verschil was hier te groot. Met 12-4 werd er gewonnen. Hierdoor komt de F rustig in het midden van het pak te staan.

De G-ploeg speelde in Tienen, ze kwamen terug met een 10-6 nederlaag. Jonathan zorgde voor 3 overwinningen.

De H-ploeg speelde thuis tegen Diest. 5-11 was hier het resultaat. Er waren leuke wedstrijden te zien maar het overwicht was toch duidelijk voor Diest.

We kijken uit naar volgende week waar hopelijk de resultaten terug iets beter gaan worden. Dit kan enkel als we er allemaal samen voor gaan, dan zijn alle ploegen hier goed mee en kunnen we hier volgende week veel overwinningen beschrijven. Go Smash Go! • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post32

Jeugd- en veteranencriterium

AdministratiefPosted by Yves Sannen Tue, September 27, 2016 06:22:22

Met slechts 5 inschrijvingen haalden we toch knap 4 keer podium!

Om 10u speelden Janne en Koba De Zaeyer in de reeks meisjes preminiemen. Koba werd hier 4de en haar zus Janne deed het nog beter, zij werd knap 2de na een 3-2 verlies om de eerste plaats.

Om 14.30 speelde Niels Van Den Broeck in de reeks -21 en hij deed het meer dan goed! Hij kon de favorietenrol waar maken en werd hier een mooie winnaar in de reeks -21 jaar.

Op dat zelfde uur speelde Dries Vercammen in de juniors reeks. Hier waren meer inschrijvingen en ook sterkere spelers aanwezig. In de halve finale won hij van Egon waardoor in de finale Yordi B6 hem opwachtte. Dries speelde een sterk partij maar moest in de belle de duimen leggen, een knappe 2de plaats voor Dries .

Daarna was het tijd voor de veteranen, met Antoon hadden we ook hier een afgevaardigde in de reeks + 50. Antoon won deze reeks door in de finale van Phillippe te winnen. Een 2de titel dus!

Dikke proficiat aan alle deelnemers! • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post31

trainingsdag met Chen Sung

AdministratiefPosted by Yves Sannen Tue, September 20, 2016 01:30:28

Aanstaande zaterdag 24 september gaat er opnieuw een trainingsdag door met trainer Chen Sung, van 12 tot 18h, in sporthal Bekaf.

Ook spelers van andere clubs kunnen deelnemen, gelieve bij interesse contact op te nemen ( meer info onder contact)

 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post30

Verslag week 2

AdministratiefPosted by Yves Sannen Tue, September 20, 2016 01:28:17

A-ploeg verliest met 4-12 van Zoersel A. Deze tegenstander gaat gewoon heel hoog eindigen, en is ontzettend homogeen. Boem Boem Yvo & Ed verweerden zich beide meer dan degelijk, en wisten ieder twee wedstrijden te winnen. Hopelijk is na een aanpassingsperiode van El Toro zijn trein opnieuw vertrokken. (Meer) trainen is hier gewoon de boodschap. We spelen in een andere zaal, en dan kan je jezelf enkel aanpassen door meer te trainen. El Toro wist ontzettend knap Guy Devos en Sjoerd Vaders te kloppen. Jeroen Corten verving de geblesseerde Dries Mattheus en deed het meer dan behoorlijk, maar setwinst zat er enkele keren net niet in. Volgende speeldag tegen Bonsecour zit er opnieuw puntengewin in. Daarna volgen er enkele zware kleppers met Chatelet, Hoeselt en Stekene.

De B-ploeg kreeg met Essenbeek A een ervaren tegenstander tegen. Uiteindelijk werd er met 10-6 gewonnen. Niels VDB trok zijn ploeg over de streep, en blijft voorlopig ongeslagen in eerste provinciale. Zeer knap. Garcia was gisteren letterlijk en figuurlijk in zijn nopjes, en begint opnieuw onder stoom te raken. Eerste provinciale Vlaams-Brabant: maak jullie borst maar nat, Sheriff Garcia is back in town.
Merten vocht voor elk punt, maar kwam helaas in de zone van de waarheid gisteren net dat tikkeltje tekort. Kwestie van tijd vooraleer hij deze wedstrijden ook tot een goed einde brengt. Blijven trainen, en dan volgen die wedstrijden wel. Cristiano had zijn kanon iets minder scherp afgesteld dan vorige week in Hersal, en wist twee wedstrijden te winnen. Met zijn potentieel moet hij beter kunnen, en gaat hij dat ook gewoon doen. Opdracht volbracht voor de B, en op naar Blauwput.

De C-ploeg ging in Vilvo B met 11-5 onderuit. Hier zat echter misschien wel meer in. Man van de match was hier ongetwijfeld Dries Vercammen die enig mooi drie wedstrijden wist te winnen. Als Dries op dit elan kan doorgaan, met vooral deze mentaliteit, gaan we van hem nog mooie dingen zien. Hij moet zichzelf vooral de tijd geven om te groeien. James had een off-day en kwam niet tot scoren. James is een echte clubspeler en trainingsbeest pur sang, maar zit in een mindere periode. In eerste en tweede provinciale wordt er nu eenmaal anders gespeeld dan in landelijke, en dit vereist een realistischere speelwijze. Als hij dit kan rechtzetten gaan we opnieuw de James Willems van in de eindronde in Diest zien die op niveau C0 speelde. We gunnen het hem allemaal.
Good old Geyskens vocht voorwat hij waard is, en voegde na een epische strijd Sinclair Van Gelder aan zijn kaart toe. Hij lijkt na een succesvol dieet met name fysiek veel sterker te staan, hopelijk houdt hij dit vol, want hij kan met zijn ervaring belangrijk zijn voor verschillende ploegen. Van mij mag hij in ieder geval zoals gisteren in de kebab elke week een bokswedstrijd tegen Kevin Garcia houden. Goed voor de fysiek, en ook voor de sfeer. Rudi wist tot slot ook een keer te scoren, maar had wat pech en had misschien wel een tweede wedstrijd verdiend.

De D-ploeg ging kanloos met 16-0 onderuit tegen het veel te sterke Sukarti. Op naar de volgende speelweken waar er uit een ander vaatje zal dienen getapt te worden. De interclubleider hoopt voor deze ploeg de komende week wel een paar extra steunpilaren te recupereren.

De E-ploeg wist met 12-4 van Diest te winnen. Na de misstap van vorige week kon deze ploeg opnieuw op Leading Lady Elien Vancauwenbergh rekenen, en dat scheelt blijkbaar veel. Als we hier ook nog Jarne en Jeremy kunnen recupereren, moet er gewoon in deze reeks iets mogelijk zijn met deze ploeg.

De F-ploeg ging pijnlijk met 9-7 tegen Essenbeek onderuit. Echter, geen man overboord. Opnieuw hetzelfde verhaal, als we bovenaan spelers recupereren staat ook deze ploeg weer een tikkeltje extra.

Volgende week=rustdag, behalve voor de trainingsbeesten. Zij mogen een dag lang gaan afzien en hard trainen onder leiding van trainer Chen Sung op zaterdag 24 september, van 12 tot 18h in sporthal Bekaf.
Mochten er spelers van andere clubs interesse hebben om deel te nemen, twijfel dan niet om contact op te nemen via prive-bericht. • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post29

Verhuis naar nieuwe sporthal Bekaf

AdministratiefPosted by Yves Sannen Sun, September 18, 2016 23:03:46

Vanaf begin juli 2016 is TTC Smash Dolfijn verhuisd naar de nieuwe sporthal van het Sint Jozefscollege, Bekaf Noord.
google maps

Door deze verhuis breiden wij niet enkel onze trainingsuren en avonden uit, maar hebben we ook aanzienlijk meer ruimte ter beschikking om in optimale conditie te tafeltennissen. Zo hebben we in deze spiksplinternieuwe sporthal maar liefst 450 vierkante meter ter beschikking. Goed om 9 tafels te plaatsen op competitieavonden, en ruim 12 op trainingsavonden.
 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post28

Camping C3

AdministratiefPosted by Yves Sannen Tue, June 09, 2015 21:03:23

TTC Smash Dolfijn baat dit jaar camping C3 uit tijdens Rock Werchter van 25 tot 28 juni 2015.

Hiervoor bestaat een aparte website • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post27

Week 20

AdministratiefPosted by Yves Sannen Mon, March 24, 2014 15:32:29

Zeer vruchtbaar weekend voor Smash Dolfijn!

In het vijf-voor-twaalf-weekend wisten zowel de A als de B-ploeg beiden drie zeer cruciale punten te sprokkelen in de strijd om het behoud.


De A-ploeg kreeg onverwacht een stevig duwtje in de rug door een verzwakt EBS B te bekampen. In no time stonden er stevige 14-2 cijfers op het bord. Enkel Iliana, in een off-day, verloor wedstrijden. El Toro, Dries en Craig waren zich bewust van hun taak en lieten geen spaander heel van hun ...tegenstander, dit onder het toeziende oog van hun nieuwbakken coach. Een overwinning die zeer welgekomen was, en de nodige boost vertrouwen moet geven om over twee weken in Chatelet het behoud mathematisch gaan veilig te stellen.


De B-ploeg vertrok naar het tweede geklasseerde Rooigem Gent D met de instelling om ginder een punt te halen. Dit was echter buiten een man gerekend, VDB. VDB vuurde de hele avond kogels af, en legde met verve de vier youngsters van Rooigem over zijn knie. Onder zijn commando volgden Yves Mattheus, James Willems en Kevin Garcia zijn goede voorbeeld. Zij wonnen met hun drie ook nog eens zes wedstrijden, wat resulteerde in een 6-10 overwinning, en nog veel belangrijker, drie gouden punten. Operatie redding is nog niet geslaagd, maar wel bijna. Volgende afspraak is thuis tegen Sven D, en ook daar dienen nog punten te worden gehaald. Wij verwachten alvast een hele scherpe B-ploeg op training.

De C-ploeg ging op bezoek bij Pinguin A, de club van Dirk Dabek, ex-smasher, en best friend for life van HG. In een gezellige pot tafeltennis won Pinguin verdiend met 12-4. Wij wensen hen alle succes in een eventuele eindronde om te promoveren naar eerste prov.


De D-ploeg kreeg met Den Hoek C de toekomstige kampioen voorgeschoteld, en dat bleek voor onze spelers -voorlopig- toch nog wel net het niveautje te hoog. Er kon helaas geen enkele wedstrijd winnend worden afgesloten door Smash Dolfijn. No worries echter, operatie behoud is hier al enkele weken geslaagd.


De E-ploeg speelde knap tegen VMS D 8-8 gelijk. Man On Fire - fantastische film trouwens- in deze ploeg was Rik Vandyck. Rik wist 2 E0'en te kloppen, en laat langzaam aan maar zeker ook zijn potentieel zien tijdens competitiewedstrijden. Wij zijn er zeker van dat Rik volgend seizoen -niet alleen in het cafe of tijdens RW- veel potten zal breken.


De F-ploeg kreeg FF van Sukarti, waardoor het seizoen er helaas al op zit voor onze speler van de F-ploeg.


Onze jeugdploeg won tenslotte met knappe 13-3 cijfers van Meerdaal N, waarbij vooral Tijs en Joren de hele middag op een zeer hoog niveau speelden. • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post26

Open Osschots Kampioenschap Pingpong

AdministratiefPosted by Yves Sannen Sat, February 15, 2014 20:55:17

Tafeltennisclub TTC Smash Dolfijn heeft het genoegen uw club en haar spelers uit te nodigen op de “derde beker van Groot Aarschot Tafeltennis”.Deze zal doorgaan op zaterdag 3 mei 2014 in de turnzaal van School Dolfijn, Ebdries te Rillaar.

De wedstrijden vangen aan om : 13.00 uur voor de reeks NG en E ( jeugd )

14.00 uur voor de reeks D

14.00 uur voor de reeksen C en B

Deelname prijs / deelnemer bedraagt 5 euro. Een deelnemer kan enkel inschrijven in zijn eigen reeks. Betaling ter plaatse.

Inschrijven kan via mail :wouter_corten@hotmail.com
 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post25

Vlaams kampioenschap

AdministratiefPosted by Yves Sannen Mon, February 03, 2014 04:23:31

Wat. Een. Dag.

Vandaag werden de Vlaamse Kampioenschappen tafeltennis gespeeld in Kuringen. We gingen met 4 spelers van onze club naar daar en gelukkig waren we met 2 auto's om al dat eremetaal mee naar huis te brengen.

Elien Vancauwenbergh speelde een super tornooi, zowel al haar aanvallende als verdedigende slagen lukten en zo won ze ook in de finale met 3-0. Zeer sterke prestatie van onze D4. Zo hadden we onze eerste Vlaamse kampioene al.

Tijdens Elien haar finale werd er aan de andere kant van de zaal de finale van Dames C gespeeld. Kristel Coemans speelde heel de dag al super sterk, ze verloor op weg naar de finale slechts 1 set en deed dit ook in de finale. 3-0 voor Kristel, ongelooflijke prestatie toch wel.

Bij de Heren C hadden we met Yves Mattheus ook een sterke afgevaardigde. Hij behaalt knap de 3de plaats bij de Heren C.

Dries Mattheus speelde ook sterk maar overleefde de poule niet, ook al omdat de nummer 1 en 2 in zijn poule later de finale speelden.

Er zijn niet veel clubs in Vlaanderen die 3 medailles pakken op zo'n kampioenschap. Een half jaar geleden maakte een Belg een liedje voor deze dag, c'est vraiment formidable!


Volledige resultaten
 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post24

Week 2

AdministratiefPosted by Yves Sannen Sun, September 22, 2013 20:47:02
A-ploeg maakt zijn debuut in tweede nationale en gaat helaas met 10-6 de boot in. Omwille van tactische redenen werd er voor aanvang van de wedstrijden gekozen om met een verzwakte A-ploeg naar Aye af te zakken, en vol met de B-ploeg voor puntenwinst tegen Oostende A te gaan.

De A-ploeg verloor dus met 10-6, en achteraf bekeken had hier duidelijk veel meer ingezeten. Aye kwam met 2B2 (Damien en Lobet) en 2B4-spelers aan de aftrap, en leek voor aanvang geen haalbare kaart.
El Toro besliste er echter anders over.
Eddy Andries plakte maar liefst al zijn tegenstanders een voor een tegen de muur, en bleek met zijn klassieke verdediging en staalharde mokerslagen een echte gesel voor de sterke Waalse spelers. Een ongeziene prestatie!
Wat was weer dat gezegde over ouderdom en wijn??
Blijkbaar geldt dit dus ook voor El Toro.
Iliana moest (nipt) onderdoen tegen de Waalse nummers een en twee, maar stak met succes de nummers drie en vier in haar broekzak.
Hans vocht voor wat hij waard was, maar tweede nationale was zoals verwacht het niveautje voor hem te hoog.
Wij zijn er nochtans zeker van dat Good Old Hans Geyskens nog enkele huzarenstukjes (uit zijn anti) voor ons in petto heeft.

De B-ploeg ontving thuis Oostende A, dat speelde met B4, B6,2C0.
In landelijke dien je maar liefst vier ploegen achter je te houden, wat ongeveer overeenkomt met de helft van je wedstrijden te winnen.
Een nederlaag diende absoluut vermeden te worden, om de goede start na de overwinning van verleden week te Stekene niet teniet te doen.
Wat volgde was een hele avond vol met inzet, spanning en vooral een homogene prestatie van onze jongens. De B-ploeg won met 10-6, en daar was de hele ploeg voor verantwoordelijk. Lange tijd zag het ernaar uit dat het moeilijk te bespelen spel van Bart Vermoesen ons punt(en) zou kosten, maar uiteindelijk trokken we toch aan het langste eind.
Het waren Kevin Garcia en Dries Mattheus die ons allebei over de streep trokken, en het team deze felbevochten en vooral meer dan welgekomen punten bezorgden.
Dries en Kevin, die sterk op training bezig zijn, tanken zo de nodige dosis vertrouwen met het oog op de volgende speelweken.
Christophe VDB en Yves Mattheus wisten beide twee wedstrijden te winnen, en konden ook terugblikken op een meer dan geslaagde avond.
Voor beiden zat er zeker meer in, maar voorlopig was het nog net-niet.
De B-ploeg lijkt daarmee na twee wedstrijden volledig gelanceerd, en we kunnen dus spreken van een meer dan geslaagde start.
Het is nu vooral een kwestie van punten te blijven sprokkelen, en hard te blijven werken op training, want op deze ploeg zit absoluut nog groeimarge, wat het beste doet verhopen op de toekomst.

De C-ploeg kreeg met Lembeek B een serieuze brok talent voorgeschoteld.
Op papier moest Lembeek B met 3C4 en D0 "eraan", maar al snel bleek dat het helemaal niet van een leien dakje zou lopen.
De sympathieke ploeg uit Lembeek bleek overduidelijk ondergeklasseerd, en jammer genoeg gingen onze jongens (en meisje) van de C-ploeg met 7-9 onderuit.
Een James Willems, de hele avond op hoog niveau, kon daar zelfs met zijn vier winstwedstrijden niets aan veranderen.
Dit Lembeek B zal meestrijden voor de titel, en was een tikkeltje te sterk voor onze C-ploeg.
Lembeek verdient een ploeg in eerste provinciale Vlaams-Brabant met al dit jeugdig talent.
Het zou een positieve verademing voor Vlaams-Brabant zijn mochten zij hier ook werkelijk in slagen. Wij wensen hen alle succes toe.

De D-ploeg ontving thuis Humbeek, en ook hier werd er opnieuw met het kleinste verschil verloren.
Niels VDB, opnieuw terug uit blessure, deed het meer dan behoorlijk, en wist drie wedstrijden te winnen. Yves en Wesley twee.
Helaas kampte Sven nog altijd met de gevolgen van zijn slepende herniablessure, waardoor hij niet in staat was om zijn kansen op een wedstrijd op een eerlijke manier te verdedigen.
Ook hier dus een 7-9 nederlaag als gevolg.

De E-ploeg ging op verplaatsing naar Vilvo, en kreeg naar vierde provinciale normen een zeer zwakke tegenstander voorgeschoteld.
Een logische 14-2 overwinning was dan ook het gevolg.

De F-ploeg was dit weekend vrij.
De youngsters uit de G-ploeg hebben duidelijk meer dan de smaak van het winnen te pakken, en legden ditmaal Diest P over hun knie.
We zijn benieuwd waar dit gaat eindigen. (Foto's van onze huisfotograaf volgen later nog).

Volgend weekend dienen er weer verschillende cruciale duels gespeeld te worden.

Zo ontvangt onze A-ploeg Afp Antwerpen A, en gaat onze B-ploeg op bezoek bij Nodo C.

Supporters op post!

 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post23

Competitiestart

AdministratiefPosted by Yves Sannen Wed, September 11, 2013 20:44:43
Na een lange zomerpauze en een stevig aantal trainingsuren later maakt TTC Smash Dolfijn zich opnieuw op om er dit weekend stevig tegenaan te gaan.
Onze A-ploeg neemt een vertraagde start aangezien Mortsel B dit weekend forfait gaf in hun reeks.
Het debuut in tweede nationale zal dus plaatsvinden te Aye op speeldag twee, wat meteen een zeer zware tegenstander zal worden.

De B-ploeg gaat op bezoek bij het uit eerste provinciale gepromoveerde Stekene B, en staat voor de opdracht om maar liefst vier ploegen achter zich te houden. Geen sinecure, maar onze jongens zullen ongetwijfeld hun vel duur verkopen....

De C-ploeg gaat op bezoek bij Humbeek A. Na enkele jaren onder hun niveau te hebben gespeeld, mogen onze anciens zich eindelijk opnieuw gaan meten met spelers van hun eigen niveau. Het zal hen ongetwijfeld deugd doen

De D-ploeg gaat op bezoek bij Werchter D, terwijl de E-ploeg thuis Meerdaal K ontvangt. Zowel in de D als de E-ploeg zullen er regelmatig jeugdspelers worden ingepast. We zijn allen razend benieuwd hoe zij het er vanaf zullen brengen!

De F-ploeg gaat op bezoek bij VMS F, en de jeugd(G-)ploeg tenslotte gaat op bezoek bij Blauwput E.

Aan alleen een fantastische eerste speelweek toegewenst!

 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post22

St.-Rochusverlichting Aarschot

AdministratiefPosted by Yves Sannen Tue, August 13, 2013 19:50:04

Dag allemaal,

op 15 augustus is er ter hoogte van de Hoogbrug in Aarschot met de St.-Rochusverlichting (de lichskes) een hamburgerstand voorzien, uitgebaat door onze club.

Wij hebben ook een een terras waar mensen rustig iets kunnen drinken : een cavake bijvoorbeeld of een lefke .

We hopen jullie daar allemaal te ontmoeten!

Groetjes

het bestuur

 • Comments(0)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post21

Start Competitie

AdministratiefPosted by Hans Geyskens Sun, August 04, 2013 22:24:27
Beste vrienden, Tijdens de tweede weekend van september gaat de tafeltenniscompetitie van start. Begin september zal na betaling van het lidgeld U een boekje worden overhandigd met hierin een sterktelijst , een wedstrijd programma en een ledenlijst. Hierin vindt U alle informatie voor het nieuwe seizoen. Mvg, hans Geyskens

 • Comments(2)//nieuws.ttcsmashdolfijn.be/#post20
Next »